• Kategoriat • Aiemmat viestit  Tagipilvi

  Kurssit ja koulutukset Kysely Neuvonta muistuttaa Poroparlamentti Seminaari Tiedote Uncategorized Uutisia Yleinen

  Windows-päivitys 15.1.2020

  Suosittelemme päivittämään Windows-käyttöjärjestelmää käyttävät tietokoneet pikaisesti. Tämä kyseinen päivitys on saatavissa myös Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Erityisen suositeltava, mikäli Windows 7 -kone on vielä käytössä.

  Windows 10 -käyttöjärjestelmässä voi tarkastaa päivitykset vasemman alakulman Windows-kuvakkeen kautta. Klikkaa Windows-kuvaketta ja valitse vasemmalla yläpuolella näkyvää ratas-ikonia (Asetukset). ’Päivittäminen ja suojaus’ -ikkuna on alimmaisena seuraavassa ikkunassa. Tarkasta päivitykset ja lataa sekä asenna tarvittaessa.

  Päivitykseen liittyvästä tietoturvaongelmasta on uutisoinut  mm. Helsingin Sanomat:

  https://www.hs.fi/teknologia/art-2000006372817.html 

   

  Julkaisija: adminx - 15.1.2020