• Kategoriat • Aiemmat viestit  Tagipilvi

  Kurssit ja koulutukset Kysely Neuvonta muistuttaa Poroparlamentti Tiedote Uncategorized Uutisia

  Hae nyt – poronhoitajille tuettu loma vuodelle 2019

  MTLH järjestää yhteistyössä Paliskuntain yhdistyksen kanssa tuetun loman poronhoitajille 25.–30.8.2019. Paikkana on Suomen Latu Kiilopäällä. Lomamuotona Voimaa vertaisuudesta -loma omatoimisille aikuisille. Lomalle valitaan 20 poronhoitajaa hakemusten perusteella. Lomaohjelmassa on yhdessä tekemistä luonnossa, luentoja sekä rentoa yhdessäoloa.

  Poronhoitajien tuettu loma 2019

  Lomatukihakemukset tulee jättää 25.5.2019 mennessä. Päätökset lomatuen saajista tehdään viimeistään 2 kk ennen loman alkamispäivää. Lomalle valituille lähetetään kutsukirje sekä lasku omavastuuosuuden maksamista varten.

  Tuetut lomat ovat viiden vuorokauden täysihoitolomia, joista maksetaan omavastuuosuus. Omavastuuosuus on aikuisilta ja 17-vuotta täyttäneiltä 100 euroa. Alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuosuutta. Majoittuminen on kahden hengen huoneissa.

  Täytä lomatukihakemus

  Voit täyttää hakemuksen sähköisesti lotu.lomajarjestot.fi/t/MTLH/calendar/list?d-1336030-p=4

  tai tulostaa MTLH:n sivustolta tai tilata postitettavan hakemuksen MTLH:n toimistolta (p. 010 2193 460 arkisin klo 9–13 tai sähköpostilla: lomat@mtlh.fi), täyttää käsin ja postittaa.

  Perustele lomatuen tarvettasi vapaamuotoisesti. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Valintaan vaikuttavat esim. hakijan tulot ja velat, omat tai perheenjäsenten sairaudet, omaishoitajuus tai työttömyys jne. Myös hakijalle aiemmin myönnetyt lomatuet vaikuttavat valintaan; lomatukea voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.

  Lisätietoja lomasta ja hakemisesta antaa tiedottaja Sirpa Otava, p. 040 567 0628 / sirpa.otava@mtlh.fi.

  Katkaise arki ja lähde poronhoitajien yhteiselle tuetulle lomalle!

  Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestää tuettuja lomia Veikkauksen tuella henkilöille ja perheille, joilla ei ole muuten mahdollisuutta järjestää lomaa itselleen. MTLH:n järjestämät ryhmämuotoiset lomat sisältävät monipuolista ohjelmaa ja niiden tavoitteena on lisätä lomalaisen voimavaroja ja tarjota mahdollisuus vertaisseurassa toimimiseen, virkistymiseen ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Yhteistyölomilla lomalaiset tapaavat samassa elämäntilanteessa olevia lomalaisia. Vertaistuella onkin suuri merkitys.

  Julkaisija: Aarre Jortikka - 15.3.2019